top of page

Voorwaarden

Elke reparatie komt met een welbepaald risico, ook al werkt het geleverde product op voorhand. Een iPhone met een kapot scherm bijvoorbeeld kan nog altijd achterliggende schade hebben die pas tot uiting komt bij het openen van het product. Hier is VDB-Repair niet verantwoordelijk voor. Indien dit zich zou voordoen, word u door ons op de hoogte gebracht en betaald u als klant voor het extra onderdeel (in aankoopprijs). Indien er een onderdeel tijdens de reparatie stuk gaat door onze fout, zullen wij zo eerlijk zijn dit onderdeel op onze eigen kosten te vervangen.  

De prijs van elke reparatie wordt op voorhand bepaald en afgesproken via mail/sms/bestek of via de Facebookpagina. Indien er zich meerdere problemen kunnen voordoen bij de reparatie word dit door ons altijd op voorhand gemeld.
 

Vanaf heden dienen alle toestellen binnen een periode van 2 weken na de reparatie afgehaald te worden! Na 1 maand zal er een sanctie aan vasthangen. Als u op het moment het bedrag niet kan missen laat het toestel dan ook niet maken, ook wij hebben rekeningen te betalen.. Alle toestellen zullen dan ook na 2 maanden door ons worden opgeëist. 

 

Bedankt voor uw vertrouwen.

bottom of page